Man Tian Xian Tao – “Pyhät kukat” 1kpl

Määrä 1-2 3-8 9+ 
Kappalehinta 2,00€ 1,90€ 1,80€
Alennus - 5% 10%
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Valkoinen tee. Tämä teekukkanen piilottaa sisäänsä valkoista teetä, kehäkukkaa, revonhäntää (amaranth) ja jasmiininkukkia. Kun teekukka haudutetaan se avautuu pikkuhiljaa paljasten teelehtiin ja punaiseen revonhäntään käärittyjä kehäkukkia, jasmiininkukan kera. Teestä nauttiminen on täydellisen harmoninen kokemus hedelmäisellä tuoksullaan ja täyteläisellä maullaan. Avautunut teekukka hivelee myös näköaistia.

Valmistus: 1 pala teetä / 3 dl vettä. Kaada 85°C vesi teelehtien päälle ja anna hautua 2-3 minuuttia, jonka jälkeen tee kaadetaan siivilän läpi. Hauduttaminen voidaan toistaa 2-3 kertaa.

Kauppiaan salaisuus: Varaa 1 kukka kutakin teenjuojaa kohden, kukan avautumista on kiva katsella hautumista odotellessa. Teehetkeen tulee yksi lahja lisää aisteillesi. Kukka pääsee parhaiten esiin lasisessa teekannussa tai kupissa

HUOM! Jos tilaat useamman kappaleen samaa teekukkaa, pakkaamme ne samaan sellofaanipussiin. Mikäli haluaisit, että jokainen kappale on omassa pussukassaan, ole hyvä ja kerro siitä tilausprosessin huomautuksia kohdassa.

Pakkaus: 1 kpl