Zotter

Suklaajuoma: Maitokaakao

1,40€ 63,64€/kg
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Juotava suklaa lapsille ja kaikille, joilla on herkkuhammas: Makeaa suklaata ja karamellin makua. Yhdistelmä tummaa alppimaitosuklaata hitusella toffeesuklaata.

Ainekset: raakaruokosokeri°, kaakaovoi°, kaakaomassa°, täysmaitojauhe°, kinuskijauhe°(rasvaton maitojauhe°, hera°, sokeri°, voi°), johanneksenleipäpuujauhe°, täysruokosokeri°, suola, emulgointiaine: soijalesitiini°, vanilja°, kaneli°.

°valvottua luomutuotantoa 
Kaakaota vähintään 45%

Vinkkejä valmistukseen:

  • Sheikattuna/ravistettuna: Täytä Zotterin shakeri (pidä varasi - normaali shakeri/ravistin ei toimi!) 0,2 l:lla kuumaa maitoa, lisää suklaa ja ravista sydämesi kyllyydestä. Juomasi on valmis.
  • Yksi annos juotavaa suklaata / 2dl maitoa. Maitoa kuumennetaan lyhyen aikaa jonka jälkeen maito vaahdotetaan siihen tarkoitetulla laitteella kuten vispilällä. Tämän jälkeen annospala suklaata lisätään maitoon ja odotetaan pari minuuttia kunnes suklaa alkaa liueta. Suklaa vispataan tasaisesti maidon joukkoon. Suklaan aromit ovat parhaimmillaan ja sekoitus on valmis nautittavaksi.
  • Cool - Juotava suklaa jäällä: Valmista juotava suklaasi "tavalliseen tapaan", laita se jääkaappiin viilentymään ja tarjoile jääpalojen tai murskattujen jäiden kanssa.
  • Mayojen juotava suklaa: Sekoita oma kulttisuklaasi Mayojen tapaan sekoittamalla MayaCult H2O veteen maidon tai soijamaidon sijaan. 

22g / 1 kpl = 1 annos kaakaota 

Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.