Arctic Warriors

SINNI-ruusunjuuri-yrttieliksiiri

24,00€ 240,00€/l
9,00€/kk
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Koko:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Kaipaatko lisää elinvoimaa. Sinni-yrttieliksiirin sisältämä ruusujuuri on vahva pohjoisen yrtti, joka auttaa tasapainottamaan kehoa niin fyysisissä kuin psyykkisissä stressitilanteissa. Uupunutta se virkistää, hermostunutta rauhoittaa. Ruusujuuren vaikutusta tukee nokkonen, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia, piitä, lehtivihreää ja aminohappoja. Kansanperinteessä nokkonen tunnetaan verta puhdistavana ja vahvistavana rohtona, joka on ollut apu lähes kaikkiin vaivoihin. Kasviglyseroli on puhdas luonnontuote, jonka avulla kasveista saadaan hyödynnettyä sekä rasva- että vesiliukoiset vaikuttavat aineet. 

Ainekset: Kasviglyseroli, nokkonen, ruusujuuren juuri. Maidoton, gluteeniton, sopii vegaaneille ja diabeetikoille. Kasviglyseroli ei nosta verensokeria. Energiasisältö 17 kcal / tl.

Käyttö: 1-2 tl päivässä. Nautitaan sellaisenaan. Voit myös sekoittaa esim. teehen, smootieen, maustamatomaan jogurttiin tai puuroon.

Vinkki: etsitkö täydellistä makeutusta teellesi? Tässä se on! Viritä lämmin (ei kiehuva) teesi helppokäyttöisellä shotilla lappilaista voimaa. Matalampi lämpötila on tärkeä, ettet tuhoa kaikkea hyvyyttä. Erityisen hyvää maustamattoman vihreän teen kanssa tai miedon yrttihaudukkeen kanssa.

Pakkaus: 100ml

 

Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.