Peru-kaakaojauhe 150g

5,50€ 36,67€/kg
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Kaakaon makua hallitsee ylellisen intensiivinen, korkealuokkaisen puhtaan suklaan maku. Syvän punasävyisestä kaakaosta voi erottaa punaviinin ja hedelmien sävyjä.

Nykypäivän ruokatredeihin kuuluu etsiä uusia ja jännittäviä makuelämyksiä, joten kaakaota ja kaakaotuotteita ei tulisi jättää huomiotta. Kuitenkin, vain muutama kaakaolajike päiväntasaajan kulmilta tarjoaa todella ihastuttavia makuja ja aromeja. Tarjoamme teille niistä muutaman, joita voisi pitää todellisina helminä.

Kuten viinissä, kahvissa ja teessä, jokainen alkuperäiskaakao heijastaa plantaasin ja pavun tyypillisiä luonteenpiireteitä, jotka juontavat juurensa maaperän laadusta ja paikallisesta ilmastosta. Optimaalisen maun saavuttamiseksi on välttämätöntä valikoida ainoastaan parhaimmat kaakaopavut. Jokainen papujen käsittelyvaihe onkiin siis tehty huolella, jotta jokainen herkullinen aromi voitaisiin säilyttää.

KÄYTTÖVINKKI: valmistaaksesi parasta kaakaojuomaa, sekoita se hyvin kuuman maidon kanssa. Voit käyttää myös hyppysellisen haluamaasi makeutusainetta, mutta saatat iloksesi huomata, että nämä kaakaot maistuvat myös aivan sellaisenaan ilman makeutusta. Kokeile ripotella jälkiruokien kuten tiramisun päälle tai cappuccinoon.

150 g pakkaus.