Monin

MONIN Suklaa -makusiirappi 250 ml

6,90€
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Alkuperä
Klassinen koktailmaku, MONIN Chocolate siirappi antaa ylellisen suklaanmaun, jota on nautittu tuhansia vuosia. Suklaan alkuperä voidaan jäljittää yli 4000 vuoden taakse. Keski-Amerikassa suklaajuomat edustivat viisautta sekä hedelmällisyyttä ja todisteet osoittavat näitä juomia tehdyn fermentoiduista, paahdetuista ja jauhetuista kaakaopavuista. Maya ja Aztec sivilisaatiot pitivät suklaata suuressa arvossa ja tarjoilivat suklaajuomia juhlallisissa seremonioissa. Vasta viime vuosina eurooppalaiset lisäsivät suklaaseen sokeria, maitoa ja kaakaovoita luodakseen suklaapatukoita ja makeisia jotka tunnemme nykyään.

Käyttö
Kautta historian suklaa on luokiteltu luksustuotteeksi lainaten makunsa koktaileihin ja erityisiin kuumiin juomiin. Vieraile klassisissa koktaileissa MONIN Chocolate siirapin kanssa ja luo lempeät suklaamartinit sekä -negronit, kuten myös tyynnyttävät kuumat juomat.

Ainekset: sokeri, vesi, aromi, väriaine: caramel E150a. Sisältää kaakaouutetta.

Vinkki: MONIN Chocolate siirapissa on vahva suklaanmaku. Se korostaa suklaan tuntua kahvissasi. Voit kokeilla sitä myös tummasuklaakastikkeen kanssa luodaksesi korkealuokkaisen suklaakahvin tai suklaisen mokkajuoman.

Lataa reseptejä tästä