Monin

MONIN French Vanilla -makusiirappi 700 ml

13,90€
9,00€/kk
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Alkuperä ja käyttö
Vaniljaa on perinteisesti käytetty ranskalaisten kokkien toimesta moniin jälkiruokiin, mukaan lukien herkullisen maitokiisselin, jota myöhemmin alettiin kutusua nimellä "French Vanilla". MONIN French Vanilla siirappilla on täydellinen maitokiisselin vanilijainen maku, joka taivuttelee minkä tahansa kylmän tai kuuman kahvin kitkeryyden herkulliseksi kokemukseksi. Jäälatte, macciato tai cappucino, nauti siirapin todella täyteläisestä vaniljan mausta kahveissasi mutta myös teessä, varsinkin maitopohjaisissa.

Ainekset: sokeri, vesi, aromi, sitruunamehutiiviste, säilöntäaine E202, väriaine: caramel E150a. Sisältää vaniljauutetta

Vinkki: MONIN French Vanilla siirpappi on täydellinen kahviluomuksissa, joissa se paljastaa kaiken pyöreytensä ja täyteläisen vartalonsa. Höyrytä sitä maitosi kanssa ja tehosta rikasta vaniljian tuoksua ja makua. Kokeile siirappia myös tuoreiden hedelmien kuten mansikoiden, kiivien, mandariinien ja päärynöiden kanssa Se vahvistaa makua ja vähentää tiettyjen hedelmien happamuutta paljastaen samalla kulinaristisen vaniljanaromin.

Lataa reseptejä tästä