Forever

Miss Conny 4 kup. - teräksinen mutteripannu

45,90€
9,00€/kk
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Miss Conny asettaa uudet standardit käytännölliselle esteettisyydelle. Sen originelli design yhdistää ajattoman eleganssin ja korkealuokkaiset materiaalit.

Edut:

  • Silikonitiiviste - Hygieeninen ja helppo puhdistaa, helposti vaihdettavissa, huomattavan pitkä-ikäinen.
  • Uusi, korkealaatuinen pitävä kahva - suurempi, ergonomisesti muotoiltu ja erittäin kuumuuttakestävä kahva
  • Helppo avata - viiston nupin ansiosta kannen saa auki yhdellä kädellä
  • Induktiosopiva - Miss Conny toimii erinomaisesti induktioliedellä. Jos sinulla on vanhempi malli, pidä huoli, että käytät 4, 6 tai 10 kuppista versiota.

KUINKA FORERVER SYNTYI
Forever perustettiin vuonna 2005 Verbanian provinssissa Lago Maggioren rannoilla, keskellä historiallista kahvipannu- ja kodintarvikevalmistajien aluetta. Ammattilaisten tiimi, varustettuna 20 vuoden kokemuksella, intensiivisellä palolla innovointiin ja intohimolla mokkakahviin, kehittivät uuden ja uraauurtavan osan tälle sektorille, valmistamalla täydellisen sarjan mokkapannuja modernilla designilla. Pannut loistavat paremmuuttaan keksinnöillään materiaalien laatujen, turvallisuuden ja suorituskyvyn suhteen.

Kiitos tämän mokkapannuspesialistien tiimin, Forever pystyi hyödyntämään uusia ratkaisuja ja patentteja, nostaen näin tuotteiden laadun ja suorituskyvyn tasolle, jota ei oltu ennen saavutettu.

Forever mokkapannut, muotoilun, koon ja modernin teknologian ansiosta todistetusti uuttavat kahvin ihanteellisesti juuri johtavien kahvinpaahtimoiden parametrien mukaan.

Siispä, Forever mokkapanut olivat välitön menestys markkinoilla asiakkaiden keskuudessa, ampuen suoraan markkinoiden kärkeen.

Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio