Trendglas Jena

Mikado Jumbo - teekuppi 0,4 l

13,50€
9,00€/kk
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Mikado sarjaan kuuluva laadukas lasillinen teekuppi, jota saa sekä pienenä, että isona. Teen tulle kauniisti esille lasisessa mukissa, jossa voit hauduttaa myös teekukkaset, etenkin isommassa jumbokupissa. Lasinen kahva on hyvin muotoiltu ja kestävä. Hieno kuppi arkeen ja juhlaan, hanki vaikka useampi ihania teekutsuja varten!

Trendglass tuotteet

Trendglas tuotteilla on monta asiaa puolellaan:

Ne ovat muotokieleltään hienostuneita, erittäin kuumuudenkestäviä, monipuolisia käytössä ja kaiken lisäksi hypoallergeenisiä!

Trendglas on kokonaan Saksassa valmistettu tuoteperhe, joten ne kohtaavat kaikkien mahdollisten EU-standardien kanssa. Laajasta tuotevalikoimasta löydät varmasti oman suosikkisi tai lahjan jollekulle erityiselle.

Me Mandragorassa olemme erityisen innoissamme siitä, miten kauniisti teen väri tulee esille näissä upean kirkkaissa lasiastioissa! Teestä löytyy lukemattomia eri värisävyjä kirkkaankeltaisesta oikein tumman ruskeaan, ja Trendglasin astioiden kanssa pääset näkemään ne parhaiten. Sen lisäksi astioissa on ajaton muotoilu, joka sopii monenlaiseen sisustukseen ja kotiin, vuodesta toiseen!

Tuotteiden tarkkaan mitoitettu muotoilu mahdollistaa monipuolisen käytön esimerkiksi eri osia yhdistellessä ja varaosien hankinnassa. Kaikkia trendglasin tuotteita voidaan käyttää sähkö- ja kaasuliesillä sekä avotulella. Astiassa tulee olla nestettä, kuten vettä, teetä tai kahvia ja lämmitysalustan halkaisija tulisi olla suurin piirtein sama kuin astian. Esimerkiksi veden kiehumista on hauska katsoa isommassa Lea -vedenkeittimessä!

Ominaisuudet:

  • kestävät kuumuutta (jopa 450°C), mikroaaltouunia sekä grilliä, astianpesukonetta ja liedellä kuumentamista
  • sopivat terveelliseen ja turvalliseen ruuanlaittoon, borosilikaattilasinen pinta on täysin sileä, eli siinä ei ole huokosia, joihin bakteerit muuten saattaisivat asettua
  • tarjoavat lukuisia käyttömahdollisuuksia: leivontaan, ruuanvalmistukseen ja tarjoiluun, jäähdyttämiseen ja pakastamiseen (-35°C)
  • kestävät äkillisiäkin lämpötilojen vaihteluita, jopa 140°C erolla (kolminkertaisesti mitä normaali lasi tai kristalli)
  • valmistetaan puhtaasta borosilikaattilasista, joka on täysin hajuton ja mauton materiaali; kestää hyvin kemiallista sekä mekaanista rasitusta, ei värjäänny, eikä luovuta mitään materiaalin ainesosia käytössä, joten astiat sopivat myös allergikoille (kaikki Trendglas tuotteet ovat European Centre for Allergy Research Foundationin -sertifioimia)
  • on kehitelty juomien ja ruokien valmistukseen käytännöllisyyttä ja parasta lopputulosta ajatellen, sopivat täydellisesti yksilöllisiksi ja varmasti arvostetuiksi lahjoiksi.

 

Julia

keskiviikkona, 12. joulukuuta, 2018

Arvio:

Erinomainen ja superkaunis lasikuppi, joita olen ostanut jo 3 kpl! (Yksi meni rikki, joten piti saada korvaava tilalle!) Mistään muusta lasista en halua teetä juodakaan enää, värit pääsevät kauniisti esille eikä kuppi itsessään paina juuri mitään. Lasi on yllättävän kestävää vaikka onkin superohutta ja vasta kunnon kopsahdus (tai tiputtaminen) voi aiheuttaa lasin rikkoutumisen. Mukana tuleva lautanen on erinomainen muuhunkin tarjoiluun, esim. leivosten syöntiin. Aivan ihana tuote!

Samara Kuittinen

perjantaina, 10. tammikuuta, 2014

Arvio:

Onpas jännä teekuppi, oli kyllä iloinen yllätys! Ihanaa materiaalia, todella kevytkin. Nyt on kiva katsella teen hautumista.