Matcha Hisui vihreä tee 20g

Määrä 1 2-4 5+ 
Kappalehinta 18,90€ 17,96€ 17,01€
Alennus - 5% 10%
945,00€/kg
9,00€/kk
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Matcha Hisui tulee Kakegawan kaupungin ympäristöstä Shizuokan prefektuurista. Hisui tarkoittaa japaniksi jadea, jolla viitataan matchan valmistuksessa käytettävien teelehtien väriin. Perinteisen Matchan valmistuksen lisäksi tämä tee sopii myös leivontaan, cocktaileihin sekä smoothien valmistukseen. Aromi kielii vastaniitettystä niitystä ja maku kantaa vivahteita saksanpähkinöistä. Tällä teellä on täyteläinen body ja sen maku on matchalle tunnusomainen sekä pitkään kestävä. 

Tämä japanilainen vihreä tee ei ole erityislaatuinen pelkästään terveysvaikutustensa takia vaan myös valmistustavan ja siihen kuuluvan teeseremonian vuoksi. Matcha-vispilän ja sekoituskupin ääni, teen tuoksu, maku ja kirkkaanvihreä väri kuuluvat kaikki tärkeinä osina tee-rituaaliin. 

20g pussi. (0,95 € / annos)

Matcha Latte -reseptti
Chai-juomat tehdään yleensä mustasta teestä, mausteista ja maidosta. Matchaakin voidaan käyttää "chai"-tyylisesti. Helpon Matcha Latten saat sekoittamalla haluamasi määrän matchaa lämmitettyyn vaniljasoijamaitoon. Tai kokeile sekoittaa Monin-siirappien suosikkimakuasi, maitoa ja matchaa... nam!

Klassisen valmistus
Tarvitset sekoituskupin ja vispilän. 1g teetä laitetaan kuppiin ja päälle lisätään 100ml vettä (80ºC), jonka jälkeen sekoitetaan vispilällä kunnes matcha on liuennut täysin veteen. Matcha säilytetään kuivassa ja valolta suojattuna. Kun pakkaus on avattu, sisältö pitäisi käyttää mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla ei ole matcha-vispilää, voit kaataa 1 lusikallisen kuumaa vettä matchan päälle ja tehdä hienoisen tahnan. Tämän jälkeen kaada loppu kuuma vesi tahnan päälle.

Lue lisää Matchasta tästä.