Matcha Asagiri, vihreä luomutee 30g

Määrä 1 2-4 5+ 
Kappalehinta 27,50€ 26,12€ 24,75€
Alennus - 5% 10%
916,67€/kg
9,00€/kk
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Matcha on hienointa japanilaista vihreää teetä, joka kasvatetaan suurelta osin varjossa. Se valmistetaan nuorimmaisista teelehdistä ja jauhetaan graniittimyllyllä hienon hienoksi vihreäksi jauheeksi. Matcha Asagiri on valmistettu lähellä Nishion kaupunkia Aichin prefektuurissa - joka onkin perinteinen sijainti tälle teelaadulle. Teellä on hento aromi ja maku, jotka muistuttavat pistaasipähkinää sekä kypsää avokadoa.

Matcha Asagiri on pehmeämpää kuin meidän Matcha Hisui. Molemmat ovat täydellisiä matcha-teen valmistukseen. Niitä voidaan käyttää myös eri ruokaresepteissä, vaikka kokkaamiseen yleensä suositellaan vähän halvempia sortteja.

30 g purkki. (0,92 € / annos)

Valmistus: Klassiseen valmistukseen tarvitaan sekoituskuppi ja vispilä. 1g teetä laitetaan kuppiin ja päälle kaadetaan 100ml vettä (80ºC), jonka jälkeen sekoitetaan vispilällä kunnes matcha on täysin liuennut veteen. Matcha säilytetään kuivassa ja valolta suojattuna. Kun pakkaus on avattu, sisältö pitäisi käyttää mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla ei ole matcha-vispilää, voit kaataa 1 lusikallisen kuumaa vettä matchan päälle ja tehdä siitä hienoisen tahnan. Tämän jälkeen kaada loput kuumasta vedestä tahnan päälle ja sekoita lusikalla.

Lue lisää Matchasta tästä.