Trendglas Jena

Lasinen haudutuskuppi 0,3 l

23,90€
9,00€/kk
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Laadukas lasinen teekuupi teen haudutusta varten. Kuppi tulee ruostumattomasta teräksestä olevan teesihdin ja aluslautasen kanssa. Kuppi on erinomainen valinta teen kokonaisvaltaista nauttimista varten: lasisessa kupissa teen värisävy tulee kauniisti esille ja se sopii myös teekukista nauttimiseen, pääset tarkastelemaan kun teekukka hitaasti aukeaa kuumassa vedessä hautuessaan. Hemmottele maku- ja näköaistiasi!

 

Trendglass tuotteet

Trendglas tuotteilla on monta asiaa puolellaan:

Ne ovat muotokieleltään hienostuneita, erittäin kuumuudenkestäviä, monipuolisia käytössä ja kaiken lisäksi hypoallergeenisiä!

Trendglas on kokonaan Saksassa valmistettu tuoteperhe, joten ne kohtaavat kaikkien mahdollisten EU-standardien kanssa. Laajasta tuotevalikoimasta löydät varmasti oman suosikkisi tai lahjan jollekulle erityiselle.

Me Mandragorassa olemme erityisen innoissamme siitä, miten kauniisti teen väri tulee esille näissä upean kirkkaissa lasiastioissa! Teestä löytyy lukemattomia eri värisävyjä kirkkaankeltaisesta oikein tumman ruskeaan, ja Trendglasin astioiden kanssa pääset näkemään ne parhaiten. Sen lisäksi astioissa on ajaton muotoilu, joka sopii monenlaiseen sisustukseen ja kotiin, vuodesta toiseen!

Tuotteiden tarkkaan mitoitettu muotoilu mahdollistaa monipuolisen käytön esimerkiksi eri osia yhdistellessä ja varaosien hankinnassa. Kaikkia trendglasin tuotteita voidaan käyttää sähkö- ja kaasuliesillä sekä avotulella. Astiassa tulee olla nestettä, kuten vettä, teetä tai kahvia ja lämmitysalustan halkaisija tulisi olla suurin piirtein sama kuin astian. Esimerkiksi veden kiehumista on hauska katsoa isommassa Lea -vedenkeittimessä!

Ominaisuudet:

  • kestävät kuumuutta (jopa 450°C), mikroaaltouunia sekä grilliä, astianpesukonetta ja liedellä kuumentamista
  • sopivat terveelliseen ja turvalliseen ruuanlaittoon, borosilikaattilasinen pinta on täysin sileä, eli siinä ei ole huokosia, joihin bakteerit muuten saattaisivat asettua
  • tarjoavat lukuisia käyttömahdollisuuksia: leivontaan, ruuanvalmistukseen ja tarjoiluun, jäähdyttämiseen ja pakastamiseen (-35°C)
  • kestävät äkillisiäkin lämpötilojen vaihteluita, jopa 140°C erolla (kolminkertaisesti mitä normaali lasi tai kristalli)
  • valmistetaan puhtaasta borosilikaattilasista, joka on täysin hajuton ja mauton materiaali; kestää hyvin kemiallista sekä mekaanista rasitusta, ei värjäänny, eikä luovuta mitään materiaalin ainesosia käytössä, joten astiat sopivat myös allergikoille (kaikki Trendglas tuotteet ovat European Centre for Allergy Research Foundationin -sertifioimia)
  • on kehitelty juomien ja ruokien valmistukseen käytännöllisyyttä ja parasta lopputulosta ajatellen, sopivat täydellisesti yksilöllisiksi ja varmasti arvostetuiksi lahjoiksi.