Lahjakortti alk. 25 €

25,00€
9,00€/kk
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Koko:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Lahjojen ostaminen voi olla joskus vaikeaa tai pidät tuotteistamme niin, että haluaisit esitellä ne ystävillesikin. Näissä tilanteissa ehdotamme teille 25, 45 ja 65 euronarvoista lahjakorttiamme.

Lähetämme tilatut lahjakortit postitse. Kortti on tarkoitettu käytettäväksi nettikaupassamme. Kortin mukana tulee koodi, jonka kortin saaja syöttää tilausprosessissa ja kortin arvo vähennetään tilauksen loppusummasta. Jokainen koodi on henkilökohtainen ja mahdollista käyttää vain kerran.

Jos haluatte, että tilaamanne lahjakortti on käytettävissä kaupassamme Rovaniemellä, kirjoittakaa siitä tilauksenne yhteydessä. Tällöin kortti tulee ilman koodia.

Lahjakortin käyttöehdot
Lahjakortti on voimassa korttiin merkittyyn päivään asti (6 kk ostohetkestä), jonka jälkeen kortti vanhentuu ja siinä ollut arvo pidätetään. Lahjakortilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Lahjakortin summa on käytettävä kerralla, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortilla ei pysty lunastamaan uutta lahjakorttia. Mandragora ei ole vastuussa kadotetusta, varastetusta, vahingoittuneesta tai luvattomasti käytetystä lahjakortista. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio