Nelleulla

Baileystryffeli

Määrä 1-5 6+ 
Kappalehinta 1,50€ 1,27€
Alennus - 15%
Hinta voimassa vain verkkokaupassa.
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Maitosuklaatryffeli Bailey's liköörillä maustetulla pehmeällä täytteellä. Koristeltu marmoroiduilla "suklaaröyhelöillä".

Suosittu liköörinautinto suklaan muodossa! Näyttävä ulkokuori ja koko muihin tryffeleihin verrattuna, takaavat herkullisen ja jännittävän sisällön. Jotain erikoista erityisesti naisille! Yhdessä Baileys kahvimme kanssa vie Baileysin ystävän taivaisiin ja puhdas täydellinen kahvi korostaa suklaanautintoa. 

Optimaalisissa säilytysolosuhteissa suklaatryffeleiden käyttöaika on 3 - 9 kk valmistuksesta. Suosittelemme kuitenkin nauttimaan nämä herkkupallerot kuukauden sisällä niiden tilaamisesta.

PAKKAUKSET:
Tryffelit pakkaamme eri sellofaanipusseihin, määrästä riippuen ihan pieniin 1-4 kpl pussukoihin tai useammat tryffelit kauniisti nauhalla koristeltuihin pusseihin. Tryffelimme säilyvät niissä ehjinä matkallakin, kun lisäksi lähetyslaatikossa sellofaaanipussi on vielä suojattu kuplamuovilla.

LAHJAKSI
Jos suklaat menevät lahjaksi tai rasia on teille mukavampi vaihtoehto, meidän valikoimastamme löytyy kaunis 9kpl:n rasia.